Digimarkkinointipalveluja Lappeenrannassa

Markkinointi Ukkonen Oy on lappeenrantalainen markkinointitoimisto. 

Teemme paljon kotisivuja ja digimarkkinointia koko Suomen alueella. Haluaisimme tehdä vieläkin enemmän yhteistyötä paikallisesti Lappeenrannan alueella.

Miten voimme auttaa sinua?

Haluamme antaa sinulle aikaa ja rahaa.

Lappeenrannassa on paljon yrittäjiä ja yrityksiä, joilla on kovaa kilpailua. Haluamme auttaa sinua erottumaan muista yrityksistä ja siinä, että potentiaalinen ostaja valitsee juuri sinut tai teidän yrityksenne.

Haluaisitteko saada enemmän kauppaa, yhteydenottoja, liikennettä?

Pystymme varmasti auttamaan. 

Jos emme, ette maksa mitään. Oikeasti. 

Olemme sitä varten, että pystymme auttaa sinua myymään enemmän. Jos emme siinä onnistu, et joudu maksamaan mitään. Minun mielestä se on vain reilua.

Meillä on tosi kova osaaminen niin luovalla kuin teknisellä puolella. 

Olemme kahden hengen tiimi. Minä olen Niko Ukkonen ja vastaan somemarkkinoinnista, hakukoneoptimoinnista ja hakukonemainonnasta.

Kollegani Toni on palkittu huippuammattilainen kotisivujen teossa ja teknisissä ratkaisuissa. 

Miten sinä voit hyötyä osaamisestamme?

Mielestämme on olemassa kaksi selkeää hyötyä. Aika ja raha. Mielestämme tunnettuus, brändimielikuva tai joku muu höttöinen mittari ei kerro onnistumisesta. Yritystoiminnan tarkoituksena on saada aikaan myyntiä. Kiireinen yrittäjä voi myös haluta ulkoistaa erilaisia asioita, jotta aikaa jää enemmän sille perusbisnekselle.

Haluamme auttaa sinua ja todistaa, että avullamme voit saada lisää tulosta. Muista, jos tulosta ei tule, emme veloitakaan mitään.

Annamme siis 100% TULOSTAKUUN. 

Mitä asiakkaat ovat sanoneet meistä?

Sivujemme hakukoneoptimointi on ollut niin tehokasta, että yhteydenottojen ja puhelujen määrä on selkeästi noussut. Suosittelen!

– Matias, Valon LVI

Ajallisesti kotisivujen teko onnistui nopeammin kuin olin itse ajatellut. Ehkä tärkein asia tällaiselle visuaaliselle ihmiselle oli se, että sait kyllä hyvin kiinni minun ajatuksistani, että minkä tyylisiä sivuja aletaan rakentelemaan. Minulla ei kotisivujen tekoon liittyen ole ollut vertailukohteita kun en ole sellaisia ennen tarvinnut, joten en osaa vertailla, että miten meni muihin verrattuna. Mutta kaiken kaikkiaan olen oikein tyytyväinen eli kiitos vaan oikein kovasti! Voin kyllä kaikin puolin suositella teitä, jos joku kyselee kotisivujen tekijää.

– Noora, www.sisustusnv.fi

”Hakukoneoptimointi on sujunut hienosti ja asiakkaita on ollut melkein ylitarjontaan asti!”

– Tiia, Kotisiivous Zippara

”Kiinnostusta, tarjouspyyntöjä ja soittoja tulee enemmän kuin ennen. Selkeästi tästä on ollut apua.”

– Tiina, Lautsian Lomakeskus

Haluaisitko lisää kauppaa, yhteydenottoja tai liikennettä (myymälään tai verkkoon)?

Helpointa on jättää soittopyyntö minulle niin soitan sinulle. Jätä soittopyyntökenttään siis puhelinnumerosi ja kerro alle myös toivomasi soittoajankohta. Voidaan sopia vaikka tapaaminen!

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella. Se ei ole mikään tilauskaavake, eikä siksi myöskään sido yhtään mihinkään.

Edulliset ja järkevät hinnat. Ei mainostoimistojen ylihinnoittelua.

Monille pienyrittäjille mainostoimistojen hinnat ovat tähtitieteelliset. Me haluamme voida auttaa myös pieniä yrityksiä. Hintaamme vaikuttavat monet asiat, mutta jotta saat jotain osviittaa hinnoista, meiltä saa palveluja jopa alkaen 75e+alv / kk. Mutta muistutan sinua vielä, tarkoitus on aina saada enemmän myyntiä kuin mitä mainontaan on sijoitettu. 

Missä voimme sinua auttaa?

Monien ongelma on se, ettei ole aikaa tai jaksamista hoitaa vaikkapa yrityksen sosiaalisen median kanavia kunnolla loppuun asti. Meidän kauttamme se onnistuu upeasti. Voit ulkoistaa sen meille, jotta sinulla jää enemmän aikaa pääliiketoimintaasi tai perheellesi. 

Ihmiset etsivät ratkaisuja myös googlessa jatkuvasti enemmän. Monestiko olet itse ostanut tai ainakin pyytänyt tarjousta siltä firmalta joka löytyy googlesta ensimmäisenä? Meidän avullamme voit saavuttaa korkeamman sijoituksen googlessa. Se kannattaa.

Oletko kenties kotisivuja vailla? Tai onko nykyiset kotisivut sellaiset, ettei käyntikorttiin viitsi yrityksen www-osoitetta enää julkaista? Kotisivut kannattaa teettää meillä. Kysy lisää.

Ratkaisuja on monia. Jos kuitenkin haluaisit lisätä myyntimääriäsi ja kasvattaa liiketoimintaasi ennestään, kysy meiltä millä internet-markkinoinnin keinoilla tavoitteeseen päästään! 

Jätä siis soittopyyntö, niin jutellaan rauhassa!

Tuloksellista syksyä!

Ystävällisin terveisin

Niko Ukkonen
Yrittäjä, Markkinointiasiantuntija
Markkinointi Ukkonen Oy
Mäntysuonkatu 14, 53550 Lappeenranta
Puh. 050 4677 457
niko@markkinointiukkonen.fi

Oma nimesi

Sähköpostiosoittesi

Yrityksen nimi

Yrityksen verkkosivut

Viesti

Tarkastuskysymys: 3 + 2 = ?
1 2 3 4 5 6 7 8 9