Hakukoneistaja

Jos sinulla on jokin tarve tai ongelma, mistä etsit siihen vastauksen?

Todennäköisesti jätät puhelinluettelon tai tietokirjan selaamatta, ja suuntaat suoraan Googleen. Kuten kaikki muutkin tekevät.

Miksi hakukoneoptimointi?

Kun menet Googleen, kuinka usein olet joutunut kaivamaan tietoa muualta kuin ensimmäiseltä sivulta? Niin. Kyllä se paras paikka olla on ensimmäinen sivu Googlessa. Mielellään vielä top 5 hakutulosten joukossa.

Googlen etusivulle pääsemiseen vaikuttaa moni asia. Toki Google-mainonnan avulla voi päästä ensimmäisten joukkoon. Ihmiset kuitenkin mieluummin klikkaavat niitä ensimmäisiä hakutuloksia, jotka eivät ole niitä mainostettuja. Näitä ensimmäisiä ei-mainostettuja hakutuloksia kutsutaan nimellä orgaaniset – tai luonnolliset hakutulokset.

Hakukoneoptimoinnin avulla pääset lähemmäs hakutuloksissa kohti kärkeä

Hakukoneistaja-paketti on tehty sinua varten, jos:

  1. Haluat nostaa sivusi korkeammalle hakutuloksissa
  2. Haluat sivuillesi paljon enemmän kävijöitä
  3. Haluat myydä enemmän

Google-näkyvyys on nykyään ehdottoman tärkeää. Potentiaalinen asiakas suorastaan pyytää palveluitasi, mutta ikävä kyllä ei löydä sinua.

Tämän välttämiseksi hakukoneistaja-paketti on ehdoton ratkaisu.

Hakukoneoptimointi on pitkä prosessi

Hakukoneoptimointi on kiteytettynä verkkosivujesi muokkausta siihen suuntaan, että myös Google huomaa sivustosi parhaat puolet. Google suosii selkeää ulkoasua, mobiiliystävällisyyttä ja relevanttia sisältöä.

Haluat varmaan, että olet silloin olemassa, kun asiakas sinua tarvitsee?Tuskin haluat, että yhtään kauppaa menetetään sillä, että asiakas ei löytänyt sinua. Hakukoneistajan avulla kohennetaan jatkuvasti sijoitustasi hakutuloksissa, jonka ansiosta yrityksesi löydetään kun sitä etsitään.

Miten saat hakukoneistaja-paketin?

Kysy tarjousta hakukoneistaja-paketista lomakkeella. Ennen hakukoneoptimoinnin aloitusta käydään yhdessä sivustosi kohderyhmää, avainsanoja ja tavoitteita läpi.

Hakukoneistaja-paketin hinta määräytyy sivustosi tyypin mukaan:

Staattiset verkkosivut, 150€+alv/kk

Muuttuvat verkkosivut (aktiivinen blogi, paljon vaihtuvaa tietoa), 175€+alv/kk

Verkkokauppa ja tuotetason optimointi, 200€+alv/kk

 

Kysy tarjous! Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua yhtään mihinkään! Huomaathan, että voimme tarjota palveluja edullisemmin, mikäli valitset useamman kuin yhden palvelun!

Voit myös kysyä lisää:

Niko Ukkonen
puh. 050 4677 457
niko(at)markkinointiukkonen.fi

Oma nimesi

Sähköpostiosoittesi

Yrityksen nimi

Yrityksen verkkosivut

Viesti

Tarkastuskysymys: 3 + 2 = ?
1 2 3 4 5 6 7 8 9