Onko paha paikka? Enhän häirinnyt?

12.6.2016 klo 13:38, kirjoittanut: Niko Ukkonen

Oletko joskus kuullut nuo sanat? Oletko kuullut ne ystäväsi sanomana, vai kenties myyjän sanomana. Ystävän sanomana tuo on ihan ymmärrettävää, mutta haluan tarkastella asiaa myyjän näkökulmasta.

Pitäisitkö sinä lausetta ”enhän häiritse?” ystävällisenä lausahduksena, vai selvänä merkkinä epävarmuudesta tai jopa uskon puutteesta omaan itseensä tai tuotteeseensa?

Minä pidän tätä isona erheenä. Jos uskot tuotteeseesi tai itseesi, et koskaan miellä häiritseväsi ketään.

Tässä on myös toinen puoli.

Soitatko myyntiliidejä? Soitatko sovitussa ajassa? Soitatko suoraan kylmiltäsi myyntipuhelun tuntemattomalle ihmiselle? Soitatko puhelun liekehtivän kuumalle prospektille?

Jos soitat liidejä tai tiedät asiakkaan tuntevasi sinut, puhelu ei edes voi alkaa noilla sanoilla.

Älä ikinä kerro häiritseväsi. Sinähän tuot asiakkaalle ilosanomaa, etkö? Jos aidosti uskot tuotteeseesi tai asiaasi, et koskaan tunne häiritseväsi ketään. Itseluottamus kumpuaa uskosta.

 

Jos et ole vielä hyödyntänyt ilmaista markkinointikartoitustasi, niin voit tehdä sen alta. Lähetän sähköpostilla sinulle räätälöidyn vastauksen.

Niko

Tämän tekstin kirjoitti Niko Ukkonen.

"Rohkean ja ajatuksia herättävän markkinoinnin puolestapuhuja. Kunnianhimoinen yrittäjä. Kirjoitan markkinoinnista, myynnistä ja yrittäjyydestä. Verkostoidutaanko somessa?"

ukkosniko

Jaa postaus:
Facebooktwitterlinkedin

Hyödynnä ilmainen markkinointikartoitus!

Lue lisää

Ei kommentteja.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *